Corona-voorschriften

Corona-voorschriften

Geachte Gasten, beste Vrienden van Harry’s,

We verheugen we ons om Harry’s opnieuw voor jullie open te mogen stellen.
Uiteraard kan dat, m.b.t. de Corona-Pandemie, slechts onder strikte voorwaarden.
Vanaf is Harry’s nu enkel nog als Bed and Breakfast, eventueel met “Table d’Hôte”.

Om zowel voor onze Gasten alsook ons team veilig te houden, bedienen we enkel nog gasten die vooraf gereserveerd hebben en bij ons overnachten.

Omdat we in onze historische wijnkelder, “Julius Kaiser Gewölbe”, niet de verplichte intense schok-ventilatie kunnen doorvoeren, mogen we er geen gasten bedienen.
Ontbijt en diner worden enkel in het restaurant (gelijkvloers) geserveerd.
In het restaurant kunnen we slechts 5 tafels op verplichte 1,5 m afstand opstellen. Het is ons dan ook niet mogelijk andere gasten, die niet bij ons overnachten, te ontvangen. dus geen à la Carte-bedrijf meer.

We vragen u begrip te hebben voor de huidige situatie. Vooral omdat we gaan er vanuit dat er wegens die lagere zitplaatsen-capaciteiten (afstandsregeling) ook in andere etablissementen veel minder mogelijkheden zullen zijn. Vermoedelijk zal er voor onze gasten in andere gelegenheden van onze stad ook niet veel mogelijkheden. Daarom “Table d’Hôte”.

Zoals in alle gelegenheden is het ook in Harry’s bij het verplaatsen, verplicht overal mondmakers te dragen. Uiteraard , behalve aan tafel.

Op verschillende plaatsen staat ontsmettingsmiddel te beschikking.

Na elke afreis alsook bij het verlaten van tafel door onze gasten, moeten we een intense desinfectie doorvoeren. Om deze reden is het uitsluitend mogelijk voor 2 nachten, van vrijdag tot zondagochtend, te reserveren.

Indien u evenwel de Moezel tijdens andere weekdagen wenst te bezoeken en daarbij voor minstens 2 nachten reserveert, kan dat. Mail (mail@harrys-restaurant.com) of bel ons vooraf (+49 6541 815776).

Het is ook verboden een ontbijtbuffet aan te bieden.
Daarom serveren we , zoals dat steeds het geval was, alles (brood, broodjes, eieren, kaas, ham en ander beleg…) rechtstreeks aan tafel. Ook worden nu Harry’s lekkere confituren, fruit, yoghurt e.a. na uw bestelling aan tafel gebracht.

Daarbij kunnen we lachend denken aan Harry’s aanvangsberoepsperiode (’66-’67) aan het koninklijke hof. Want in Argenteuil, ten dienste van Koning Leopold III en Prinses Liliane, waar hij direct na zijn opleiding zijn loopbaan aanving, werden deze koninklijke hoogheden ook aan tafel bediend. Zo zal het nu ook voor u zo zijn. U hoeft niet op te staan, we brengen het u aan tafel.

Zoals voorheen, kunt u zich een picknick breiden om tijdens uw wandeling in het wondermooie Moezellandschap, te gebruiken.

In Harry’s (zelfs in Coronatijden) zullen we, zoals steeds, ons beste beentje voorzetten zodat u bij ons aangenaam kunt verblijven.

Tot binnenkort, lieve groetjes en blijf gezond!

Silvia&Harry.