Koken met Harry

Maar Harry's heeft nog meer te bieden…

Zoals het spreekwoord zegt: "klein maar fijn" organiseren we vaak kookseminaries met de nadruk op het leren 'savoureren'. Na afloop kan uw partner zich bij de groep aansluiten om mee te genieten van de bereide gerechten. En uiteraard zou Harry's niet zijn, als u niet bij elk gerecht een passende wijn zou aangeboden krijgen. Daarvoor zorgt Silvia, de wijnspecialiste, die bovendien tekst en uitleg voorziet bij elke wijn.

Die kookseminaries worden door vele kookliefhebbers en levensgenieters, onder onze gasten, letterlijk gesmaakt.
Wij kunnen die uiteraard volledig aan uw wensen aanpassen. Zo kunt U bij ons bijvoorbeeld met uw medewerkers of klanten een gezellige kookevent als incentive organiseren. Laat ons uw wensen kennen en wij bouwen er iets fraai rondom.

Harry's biedt tevens, naast de gebruikelijke catering, de formule "RENT A COOK" aan. Keukenchef Harry komt dan bij U thuis voor uw gasten koken en met veel lekkers verwennen. We bespreken vooraf het menu en bijpassende wijnen, die eventueel uit uw eigen kelder kunnen komen. Wij doen de inkopen en bereiden alles voor, terwijl U ontspannen naar een leuke avond of middag kan toeleven. Het kan zelfs, indien U het wenst, tot een keukenparty voor uw gasten uitgroeien, en dat bij U thuis. Vraag het ons, we weten raad.

Bij al onze evenementen stellen wij het genieten voorop en zoeken naar de meest uitgelezen harmonie tussen wijnen en gerechten.
Met Harry's wordt een onvergetelijke gastronomisch belevenis.

Nieuwsgierig? Stuur ons een mail of beter, kom even langs. Er staat altijd een glaasje Harry's Cuvée koel.

Tot binnenkort,

Silvia Diemer en Harry De Schepper