Welkom in

"Harry's" is meer dan zo maar een Restaurant. Bij Harry's gaan we ervan uit dat eten en drinken veel meer is dan zich voeden en zijn dorst lessen.
Bij "Harry's" serveren we U niet zomaar een gerecht of een wijn. We onthullen u het hele verhaal achter wat u geserveerd krijgt, laten u het geheel degusteren en savoureren.

In deze wervelende en snel evoluerende tijden, blijft er maar weinig ruimte voor een goed gesprek. Bij Harry's laten we de tijd even stilstaan… We maken ruimte voor dat gezellige samenzijn, bij een lekker glaasje wijn en een smaakvol gerecht. Gewoon genieten!

"Het leven is te kort om niet elke dag te savoureren!"

Dat is de levensvisie die wij bij "Harry's" koesteren en uitdragen.

Onze keuken is Belgisch getint. Naast een maandelijks menu, een gerecht en soepje van de dag, biedt onze uitgebreide kaart U een waaier van exclusieve klassieke en seizoensgebonden gerechten aan.

Op onze wijnkaart, die we voortdurend blijven uitbreiden en aanpassen, vindt U een bijzonder interessante keuze van voortreffelijke wijnen. Die komen - hoe kan het anders - vooral uit de regio Mosel-Saar-Ruwer. Daarnaast presenteren we U ook wijnen uit andere Duitse wijnregio's en zelfs uit andere landen.

Kom genieten van een ontspannende avond, waar u kunt proeven van lekkere wijnen die wij zorgvuldig voor U uitkiezen en de vers bereide gerechten uit Harry's keuken.

Maar Harry's heeft nog meer te bieden…

Zoals het spreekwoord zegt: "klein maar fijn" organiseren we vaak kookseminaries met de nadruk op het leren 'savoureren'. Na afloop kan uw partner zich bij de groep aansluiten om mee te genieten van de bereide gerechten. En uiteraard zou Harry's niet zijn, als u niet bij elk gerecht een passende wijn zou aangeboden krijgen. Daarvoor zorgt Silvia, de wijnspecialiste, die bovendien tekst en uitleg voorziet bij elke wijn.

Die kookseminaries worden door vele kookliefhebbers en levensgenieters, onder onze gasten, letterlijk gesmaakt.
Wij kunnen die uiteraard volledig aan uw wensen aanpassen. Zo kunt U bij ons bijvoorbeeld met uw medewerkers of klanten een gezellig kookevent als incentive organiseren.

Laat ons uw wensen kennen en wij bouwen er iets fraai rondom.

Harry's biedt tevens, naast de gebruikelijke catering, de formule "RENT A COOK" aan. Keukenchef Harry komt dan bij U thuis voor uw gasten koken en die met veel lekkers verwennen. We bespreken vooraf het menu en bijpassende wijnen, die eventueel uit uw eigen kelder kunnen komen. Wij doen de inkopen en bereiden alles voor, terwijl U ontspannen naar een leuke avond of middag kunt toeleven. Het kan zelfs, indien U het wenst, tot een keukenparty voor uw gasten uitgroeien en dat bij U thuis. Vraag het ons, we weten raad.

Bij al onze evenementen stellen wij het genieten voorop en zoeken naar de meest uitgelezen harmonie tussen wijnen en gerechten.
Met Harry's wordt een onvergetelijke gastronomisch belevenis.

Nieuwsgierig? Stuur ons een mail of beter, kom even langs. Er staat altijd een glaasje Harry's Cuvée koel.

Tot binnenkort,

Silvia Diemer - De Schepper und Harry De Schepper